Barion Pixel

MAGYARORSZÁG LEGKIVÁLÓBB VÁLLALATA 2016

2016-04-03 17:27
MAGYARORSZÁG LEGKIVÁLÓBB VÁLLALATA 2016
A kiemelkedő üzleti eredmények alapja a szervezeti kiválóság. Mindannyiunknak szükségünk van jó példákra, melyekből tanulhatunk. Az Investors in People és a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara azzal a céllal indította el a "Magyarország Legkiválóbb Vállalatai" programot, hogy figyelemre méltó gyakorlatokat és példaképeket mutasson be. A program olyan vállalatokat díjaz, amelyek az Investors in People Standard szigorú mércéje szerint a legkiválóbb megoldásokat alkalmazzák a szervezeti működés területein, és így kedvezően alakítják Magyarország üzleti kultúráját.

A Magyarország Legkiválóbb Vállalatai program kategóriái megfelelnek az Investors in People Standard területeinek. A díjazott vállalatok között vannak, amelyek még nem nyerték el az Investors in People minősítést, de gyakorlataik egyes területeken nemzetközi összehasonlításban is bizonyítottan figyelemre méltók. Más díjazott vállalatok akár már évek óta minősített szervezetként a Standard összes területén következetesen jó gyakorlatokat alkalmaznak, és ezáltal komoly versenyelőnyt élveznek.

Magyarország Legkiválóbb Vállalata 2016 -ban, teljesítmény-menedzsment kategóriában a Szabó Nyelviskola és Fordítóiroda Kft.
INVESTORS IN PEOPLE - Gamechangers
2016-04-03 17:27