Barion Pixel

Előzetes tudászszint felmérés

Előzetes tudásszint felmérésünk négy készséget mér: olvasott szöveg értése, írásbeli kommunikáció, hallott szöveg értése és szóbeli kommunikáció.

Képzési tanácsadásunkon nyelvtanárainkkal együttműködve megtalálja az Önnek leginkább megfelelő képzési módszert, időpontot és gyakoriságot, majd személyre szabott képzési programot állítunk össze Önnek.

Ha az előzetes tudásszint felmérés után a jelentkező úgy dönt, hogy Nyelviskolánkat választja, felnőttképzési szerződést kötünk vele, majd kezdődhet a nyelvtanulás. A résztvevőnek a nyelvtanfolyam során lehetősége van arra, hogy a nyelvtanár és a Nyelviskola jóváhagyásával megváltoztassa a tanórák előzetesen egyeztetett időpontját.

Tanóráinkon igyekszünk megtalálni az egyensúlyt a magas színvonalú szakmai munka és a kellemes, barátságos légkör között. Fontosnak tartjuk, hogy a Résztvevők felkészülten érkezzenek az órákra, ennek érdekében rendszeres számonkéréseket alkalmazunk. A nyelvórákat különböző vizuális eszközökkel, életszerű kommunikációs feladatokkal igyekszünk színesebbé, hatékonyabbá tenni.

Szükség esetén a SZABÓ Nyelviskola és Fordítóiroda Kft. elvégzi az adott nyelvtanfolyamhoz szükséges tananyagok (könyvek, munkafüzetek, egyéb) beszerzését és megszervezi a résztvevők nyelvvizsgára való jelentkezését. Igény szerint angol nyelvtanfolyamot szervezünk cambridge-i partneriskolánkban, melyre kedvezményt biztosítunk.

Nyelvek:

  • angol
  • német
  • magyar