Barion Pixel

Érték és Minőség Nagydíj 2023 díjátadó ceremónia

2023-09-08 12:03
Érték és Minőség Nagydíj 2023 díjátadó ceremónia
Kihirdették a rangos ÉRTÉK ÉS MINŐSÉG NAGYDÍJ 2023-as győzteseit, és büszkén mondhatjuk, hogy nyelviskolánk is a díjazottak között szerepel. Az online.szabonyelviskola.hu oldalon elérhető EXAMINATION TOPICS ENGLISH LEVEL B2 BOOK 3 – 3RD EDITION – Interactive Version című online(interaktív) könyvünk nyerte el a nagydíj szakmai zsűrijének tetszését, és ítélték méltónak arra, hogy megkapja e rangos elismerést.


Szabó Szilvia, a SZABÓ Nyelviskola ügyvezető igazgatója kiemelten fontosnak tartja a modern nyelvoktatásban a digitalizációt, hisz nem csupán környezetbarát elektronikus felületre költözteti a hagyományos nyelvkönyveket, de számos új funkciót is elérhető tesz ezáltal. Ezen gondolatok mentén készítettük el kiadványunkat, amely most a díjazásban részesült.

A díjátadó az Országház Főrendházi Üléstermében került megrendezésre 2023. szeptember 07-én, melyen természetesen mi is részt vettünk. Ünnepi köszöntőt mondott dr. Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat fővédnöke, a rendezvény házigazdája.

A díjat Farkas Sándortól, az Agrárminisztérium miniszter-helyettesétől vette át Szabó Szilvia. Projekttagok: dr. Huszti Judit, Katonka Péter, dr. Papp Eszter, Sárközi Judit és Szabó Szilvia.

A SZABÓ Nyelviskola eddig is elkötelezett híve volt a minőségnek és a kimagasló szakmai színvonalnak. A világon mindenhol, így Magyarországon is szükség van magas színvonalú, korszerű nyelvoktatásra, melyet a SZABÓ Nyelviskola is képvisel. Az elnyert Érték és Minőség Nagydíj a garancia, hogy készen állunk megfelelni a kor kihívásainak és a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk a nyelvtanároknak és a nyelvtanulóknak egyaránt.

A rendezvény záróakkordjaként jó hangulatú állófogadáson vehettünk részt, melyet a díjazottak tiszteletére tartottak az Országház dunai folyosóján. Interaktív könyvünknek készül a folytatása is hasonlóan magas minőségben, melyből egy egész sorozatot kívánunk kiadni a jövőben.

Érték és Minőség Nagydíj 2023 díjátadó ceremónia
2023-09-08 12:03