Barion Pixel

Rólunk

A SZABÓ Nyelviskola és Fordítóiroda Kft. 2001-ben alakult, nyelvoktatással, könyvkiadással, szakfordítással és tolmácsolással foglalkozik.

Az egész országra kiterjedő ügyfélkörrel rendelkezünk.

2016 májusában intézményünk elnyerte a Magyarország Legkiválóbb Vállalata Díjat a teljesítmény-menedzsment kategóriában.

Intézményünk 2020. márciusban Magyarország első nyelviskolájaként megszerezte az Investors In People arany fokozatú akkreditációját, majd 2023-ban ismét arany fokozattal zárult a nemzetközi intézményi akkreditáció. A világon a vállalatok mindössze 2%-a rendelkezik arany fokozattal, ezért nagyon büszkék vagyunk az elért eredményre.

A nyelviskola innovatív vezetése, demokratikus légköre, nyitottsága, a kollégák egymásra figyelése és együttműködése meghatározó. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy megfeleljünk a nemzetközi akkreditáció szigorú követelményeinek és a mai kor kihívásainak.

Képzéseink során magas szintű, minőségi, személyre szabott és kreatív nyelvoktatást biztosítunk ügyfeleinknek nem csak Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében, de a Dunántúlon is.

Az üzleti életben legfontosabb, hogy nyelviskola a partnereivel való kapcsolatában megbízható és rugalmas is legyen, mert így képes leginkább megfelelni a partnerek gyorsan változó igényeinek. Fontosnak tartjuk az alkalmazkodást a változó igényekhez, a folyamatos megújulást az újítások bevezetésével, az esetleg rosszul működő folyamatok felülvizsgálatával.  A kiválóság felelősség és példamutatás, hiszen kiválót nyújtani azon a területen, ahol működünk, egyben azt is jelenti, hogy a legjobbat szolgáltatjuk. Ha mindenki számára jobbá tesszük a munkát, akkor minden szervezet számára jobbá tesszük a világot. És ha ezt megtesszük, akkor a társadalmat erősebbé, egészségesebbé és boldogabbá tehetjük.