Barion Pixel

Évzáró rendezvény 2023

2023-10-02 10:45
Évzáró rendezvény 2023

Ismét lezártunk egy évet, és egy jó hangulatú ebéden vettünk részt a Hunguest Hotel Sóstóban, Nyíregyházán. Sajnos nem volt teljes a csapat, hisz néhány kolléga szoros időbeosztása vagy betegsége miatt nem tudott részt venni az eseményen. Őket ezúton is üdvözöljük és sajnáljuk, hogy jelenlétükkel nem emelték a találkozó fényét.

SZABÓ évzáró rendezvény 2023

Büszkén mondhatjuk, hogy ez az év sem volt eseménytelen, hisz kihívásokban és sikerekben is bőven jutott mindannyiunknak. Nyelviskolánk töretlenül fejlődik, több új kollégával gazdagodott csapatunk, és partnereink között is számos új nagyvállalatot köszönthetünk. Mégis amire 2023-ban a legbüszkébbek vagyunk az a rangos Érték és Minőség Nagydíj elnyerése az új, interaktív könyvünk (link) által. Így elmondhatjuk, hogy a mai ebédünk „díszvendége” a Nagydíjhoz járó trófea és oklevél, :) mindkettő kiváló iparművészek munkája.

Természetesen díjaztuk a 2023-as év dolgozóját is, aki nem más mint: Katonka Péter, IT referens. Szeretettel gratulálunk neki munkájához.

Köszönöm mindenkinek egész éves kitartását, pozitív hozzáállását, kiemelkedő szakmai tudását. Büszke vagyok az egész csapatra és további sikereket kívánok mindannyiunknak.

Éljen a SZABÓ Nyelviskola és Fordítóiroda Kft. Csapata!


2023-10-02 10:45